Torsbytunneln dag 2 av 2

Andra dagen (onsdag) blev precis lika innehållsrik och rolig som den första. Mycket artikelskriveri och två skidpass i tunneln. 2 timmar klassiskt på förmiddagen och 1 timme skejt med 3*10 min tröskelintervaller på eftermiddagen. Iron Maiden och Metallica är klart bättre än Bob Dylan för intervallträning. Varvet är 1,3 km från öppning till öppning, men om man kör runt konerna ca 50 m bort blir det lite längre. Klassiskt (fästvalla duger förresten, man behöver inte klister) tar 4,5 min per varv och skejt 4 min per varv i lugnt tempo.

Salomon var där med representanter från Frankrike. De stod i flippflops och vallade skidor åt sina mycket trevliga och snälla åkare Martin Larsson, Daniel Tynell, Sandra Hansson och Anders Palmér. Martin har åkt cykel i 110 km/h; Daniel klagade på prostataproblem och kissade ofta; Sandra har en pojkvän som pratar norska; Anders råkade sno en stav av mig.

Fransosen vallar i flipflops och Erik har imma på linsen

I helgen väntar bröllop i Avesta. Ida och jag ska bo i tält och med lite tur även kika in på velodromen i Falun.

Erik och Anders Palmér. Snäll påg från Eskilstunatrakten.

Det är inte bara landslagsåkare i tunneln

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor. Bokmärk permalänken.

2 svar på Torsbytunneln dag 2 av 2

  1. Fredrik Swahn skriver:

    Kika förbi Säter (utanför Falun) på söndag kl 10.15 så får ni se Jennis triathlondebut i Svenska Cupen.

  2. Erik Wickström skriver:

    Vi skulle tittat, men vaknade inte förrän kl. 10.30. Jag ska lusläsa resultatlistan ikväll.

Kommentarer är stängda.