Mer nöjd idag

När jag tittar på resultatlistan inser jag att jag gjort säsongens bästa eller nästa bästa lopp i Vasaloppet för tredje året i rad. Även om det inte blev perfekt i år. 

Det känns skönt att prestera bra när det gäller. Och kul att hänga med ända till Gopshus och sedan vinna en spurt på nio man. Det är hårt i toppen nuförtiden. 26:e svensk blev jag. Av de som är framför, en klar majoritet som är skidåkare till yrket. Återkommer med the story. 

Enligt klockan lär jag inte göra många knop i veckan. Och det kommer jag nog inte heller göra. Brukar träna minimalt veckan efter Vasaloppet.   

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mer nöjd idag

  1. Christoffer skriver:

    Grymt kört Erik, du jobbade bra i vår grupp på slutet.
    Hälsningar. Nr 216 ☺

Kommentarsfältet är stängt.