Många reaktioner

Det har varit mycket reaktioner kring Rasmus Ax diskning i Vasaloppet. Jag har funderat väldigt mycket fram och tillbaka under dagen och det finns oändligt många sätt att se på saken. Det är en komplex fråga och det finns få självklara svar. Jag tagit bort mitt tidigare inlägg på bloggen och Facebook.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Många reaktioner

 1. Erik Halvarsson skriver:

  Det ser mörkt ut…

 2. Lars Bern skriver:

  Vi ser fram emot race report istället.

 3. Martin skriver:

  Jag blir nyfiken på varför du tar bort din text. Står du inte för det du skrev eller är det någon av dina uppdragsgivare som inte håller med? Utveckla gärna varför du väljer att mörka din åsikt.

  • Erik Wickström skriver:

   Det finns många sidor av myntet. Det blir lite fel diskussion ibland när inte alla vet exakt vad det finns för regler och varför vissa tar vissa beslut. Därför valde jag att dra mig ur diskussionen. Kanske lite tråkigt, men det blev nog bäst så. Jag själv känner också att jag behöver prata ingående med både FIS och Vasaloppet för att jag ska få rätt bild. Och den energin är jag inte beredd att lägga i dagsläget.

Kommentarsfältet är stängt.