Bill Impola, inte Team Serneke

Bill Impola

Bill Impola när jag fångade honom med kameran i Torsby i augusti 2013

Igår skrev jag på bloggen om att det stod Team Serneke bakom Bill Impolas namn i resultatlistan från Blink Classics. Jag blev lite förvånad, eftersom vad jag har hört om Team Sernekes laguppställning så finns inte Bill med där.

Och konstigt var det också. Bill hade sett det på bloggen och skrev till mig idag på Messenger och förklarade att norrmännen hade fått något om bakfoten. Han skickade också en hälsning att “jag kommer gå för ett eget privat lag som kommer bli officiellt inom en snar framtid ihop med en egen huvudsponsor”.

Första raden fr v: Bill Impola, Simen Østensen, Anders Aukland. Andra raden fr v Erik Wickström, Jerry Ahlrin. Där bakom bl a Petter Eilassen, Gustav Eriksson och Anders Mølmen Høst

Apropå Bill så blir det ju ett svepskäl på att visa denna fräscha bild från tidigt i Vasaloppet 2015, då tätklungan inte var speciellt stor. Första raden fr v: Bill Impola, Simen Østensen, Anders Aukland. Andra raden fr v Erik Wickström, Jerry Ahlrin. Där bakom bl a Petter Eilassen, Gustav Eriksson och Anders Mølmen Høst

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.