Snart sommarlov

Ida och jag vid midsommar 2016

Ida och jag vid midsommar 2016

På fredag går barnen på sommarlov. Precis som förra året är de lediga drygt 8 veckor genom att Ida och jag har fyra veckors gemensam semester och två veckor vardera själva med barnen.

Jag själv har 6 veckors semester 26 juni till 6 augusti. Under denna ”semester” räknar jag med att jobba i snitt ca 1 timme om dagen. Det hade såklart varit härligt att vara helledig, men det funkar inte med mitt jobb. Men jag har å andra sidor ganska många ”lediga” veckor per år så länge jag får jobba lite grann, så vi gillar det.

Under Idas två första veckor då hon är ledig med barnen då jag jobbar ska de åka till Kanarieöarna med Karoline och hennes barn. Då ska jag vara hemma själv en vecka. Förmodligen kommer jag både jobba och träna ihjäl mig dessa sju dagarna, men det ska bli spännande.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.