Konstsnöfall i Borås

Så här ser man ut efter avslutade tekniklektioner i Orsa Grönklitt

Så här ser man ut efter avslutade tekniklektioner i Orsa Grönklitt

Igår kväll kom jag hem efter några roliga dagar i Orsa. Sista dagen stod jag på skidorna 4 timmar som instruktör. Även om jag inte körde något eget träningspass där uppe räknar jag ändå ca en fjärdedel eller en femtedel av instruktörstiden som träning. Många hade nog inte gjort det, men jag tycker att det ger någon form om träning även om pulsen mestadels är låg.

Idag fyller Ida 36 år så när barnen vaknar ska vi väcka henne med födelsedagssång!

Det är kallt i Borås igen så snökanonerna jobbar hårt både på skidstadion och på Hestra. Det gillas!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.