Julbilder

En av våra tre julgranar från svärfars skog

En av våra tre julgranar från svärfars skog

En löptur till City Gross innan halsontet

En löptur till City Gross innan halsontet

Reflexbana. Uppskattat bland barnen att leta reflexer med pannlampa i mörkret

Reflexbana. Uppskattat bland barnen att leta reflexer med pannlampa i mörkret

Karl-Johan Westberg tränade tre pass i Borås

Karl-Johan Westberg tränade tre pass i Borås

Idas syster Erika med familj bodde hos oss 23-27 december. Det är alltid trevligt, inte minst för att deras två äldsta barn (de har även en bebis) är i samma åldrar som Astrid och Maj så de leker för fullt mest hela tiden.

Idas andra syster Åsa med familj var sjuka och de bodde hos Idas föräldrar hela julen. Så på julafton var vi på två olika ställen. De var inte bara lite småsjuka utan det var hög feber på nästan alla familjemedlemmar.

Själv har jag haft lite ont i halsen i flera dagar och inte tränat många minuter denna vecka. Eftersom jag knappt har jobbat heller har det blivit en väldans massa tid över, vilket var varit skönt och välbehövligt. 7 jan drar det igång rejält igen och då vill jag vara fylld med energi för en arbetsintensiv januari månad.

Det har blivit en hel del skidåkning (Hestra och Borås skidstadion) och skridskoåkning (Stadsparken). Jag jobbar på översteg bakåt på skridskorna. Astrid har fått upp farten och Maj blir allt modiga och vågar åka lite grann själv. Jag ger inga tips på hur de ska åka. De får härma.

Änglaspelet hör julen till. Inte samma som när jag var liten, men exakt samma modell

Änglaspelet hör julen till. Inte samma som när jag var liten, men exakt samma modell

Min svåger Nille hoppar på vår studsmatta som jag äntligen tagit in för vintern!

Min svåger Nille hoppar på vår studsmatta som jag nu äntligen tagit in för vintern!

Idas kusiner Ellen och Ilona går på vår lina som alltid sitter uppe i trädgården

Idas kusiner Ellen och Ilona går på vår lina som alltid sitter uppe i trädgården

På julaftonskvällen åkte Maj med sparken fram och tillbaka med på vår gata som precis hade tillräckligt med is på sig

På julaftonskvällen åkte Maj med sparken fram och tillbaka med på vår gata som precis hade tillräckligt med is på sig

Skridskoåkning och sparkåkning. Ett vinnande koncept.

Skridskoåkning och sparkåkning. Ett vinnande koncept.

Jag cyklade och gick till Långatjärn mellan Sjömarken och Sandared med Astrid och hennes kusin Judit för att kolla isen. Den höll, men jag var inte så sugen på att dra ut andras barn där eftersom den inte var så tjock.

Jag cyklade och gick till Långatjärn mellan Sjömarken och Sandared med Astrid och hennes kusin Judit för att kolla isen. Den höll, men jag var inte så sugen på att dra ut andras barn där eftersom den inte var så tjock. Som pryltestare ser jag till att barnen har ett anständigt antal lumen i pannan.

Ida och jag gick ut och åt på tu man hand i torsdags. Trevligt! Det händer inte så ofta.

Ida och jag gick ut och åt på tu man hand i torsdags. Trevligt! Det händer inte så ofta.

Lekplats 1 den 27 dec. Tre lekplatser på samma dag i Sjömarken. En på förmiddagen och två på eftermiddagen. Förutom barnen och deras kusiner var vi ganska ensamma.

Lekplats 1 den 27 dec. Tre lekplatser på samma dag i Sjömarken. En på förmiddagen och två på eftermiddagen. Förutom barnen och deras kusiner var vi ganska ensamma.

Lekplats 2 i Sjömarken

Lekplats 2 i Sjömarken

Lekplats 3 i Sjömarken

Lekplats 3 i Sjömarken

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.