Borås XC Challenge – stafett på skidor i nytt format

Min kompis Martin Damm som bor i Borås har dragit igång en ny tävling. Klart att du ska fixa ihop ett lag och ställa upp! Jag själv är tyvärr inte hemma den dagen, annars hade jag såklart varit där.

Nummerlapp Borås XC Challenge

Nummerlapp Borås XC Challenge

Borås XC Challenge är vad vi kallar ”Den nya tidens skidevent”. En annorlunda skidstafett med fokus på gemenskap, skidglädje och en framförallt en häftig men avslappnad upplevelse.

Borås skidstadion kommer kvällen fredag 8 februari att förvandlas till en kompakt arena och alla deltagarna kommer få skida genom ett ljusinferno med upplysta träd, ljusslingor längs spåren och för att öka upp stämningen ytterligare kommer en DJ att underhålla. Under eventet har deltagarna bland annat möjlighet att testa skinskidor från Salomon/Atomic, hänga i vår uppvärmda och mysiga skid-lounge och alla deltagarna kommer att serveras högklassig mat från vår food truck efter stafetten.

Alla deltagare är även välkomna till en inspirerande föreläsning kvällen den 23:e januari med den Borås-födda VM-guldmedaljören i längdskidor Emelie Öhrstig!

  • 3 deltagare per lag
  • 3 kilometer per deltagare
  • Start 18.00
  • Gemensam klass och start för samtliga lag

Varför inte dra ihop ett företagslag på din arbetsplats eller dra ihop kompisgänget? Alla är välkomna, det är hela idén! Detta event kommer bli häftigt – vi lovar!

Besök gärna vår hemsida eller vårt facebook-event för mer info. Varmt välkomna den 8:de februari!

Borås XC Challenge

Borås XC Challenge

Martin Damm och jag åkte lite på ängarna vid Hyberg idag. Alltså Ymerspåren.

Martin Damm och jag

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Borås XC Challenge – stafett på skidor i nytt format

  1. Mats skriver:

    Så sjukt sugen! Visste inte om arret och är på offpistehelg i Norge.

Kommentarer är stängda.