Intensiva dagar

Lassalyckan i Ulricehamn

Lassalyckan i Ulricehamn

Lassalyckan i Ulricehamn. Viktor Ståhl (gick i min tyskagrupp på gymnasiet i Ulricehamn), Ida, Elina och Niklas Bergving.

Lassalyckan i Ulricehamn. Viktor Ståhl (gick i min tyskagrupp på gymnasiet i Ulricehamn), Ida, Elina och Niklas Bergving.

Skidlektion på Borås skidstadion. Efteråt alltså.

Skidlektion på Borås skidstadion. Efteråt alltså.

Skidome

Skidome

Skidlektion med ett företag i Skidome. Teknikträning.

Skidlektion med ett företag i Skidome. Teknikträning.

Jag tog med mig Martin Damm som extra tekniktränare i Skidome.

Jag tog med mig Martin Damm som extra tekniktränare i Skidome.

Skidome

Skidome

Januari är en fullspäckad månad för mig. I onsdags lämnade jag barnen på dagis och skola och sedan hade jag lektioner i Ulricehamn och Borås (bl a med den legendariska hockeyduon far Kåre och son Mats Öhrstig), för att avrunda med ett event med ett företag i Skidome. Kom hem sent och var tvungen att sitta några timmar framför datorn och kom i säng kl 02.30.

Vad hade jag gjort utan Martin Josefsson? Här överraskar han med middag och finvin efter att ha servat mig hela dagen.

Vad hade jag gjort utan Martin Josefsson? Här överraskar han med middag och finvin efter att ha servat mig hela dagen.

Att gå och lägga sig kl 02.30 behöver inte vara jobbigt, men det är lurigt när man ska gå upp kl 04.30 för att packa och åka till Stockholm och Orsa. Med 2 timmars sömn kör jag inte 9 timmar bil själv. Martin Josefsson är med mig på trippen.

Stephan och Vasaloppet Lagom
I Stockholm träffade vi Stephan Wilson för intervju till Vasalöparen. Vi pratade på ett kafé och sedan plåtade Luca Mara honom på Saltsjöbadens konstsnöarena. Stephan har bra koll på mig och min verksamhet. Och han följer vår pod Lagom Kondition, vilket gjorde mig lite rosig om kinderna. Stephan är en underbar person att möta. Just nu är han aktuell med sitt projekt Min Klassiker.

Han ville också ha en tekniklektion vilket han såklart fick. Och så kom Niklas Bergh så vi kunde luncha ihop efteråt och spela in lite podmaterial.

Mysmiddag i Orsa
Sedan körde Martin och jag (Martin körde varje meter den dagen) vidare till Orsa Grönklitt, där vi bor tors-lör på vandrarhemmet. Efter min vallagenomgång med Saab hade Martin fixat mat och Amarone-vin. Sicken kille!

Igår var det lektioner hela dagen och idag jobbar jag till lunch innan vi drar hem till Borås igen. Direkt till ett kalas med familjen för min del. Ulricehamnsloppet (länk där Ulricehamnsloppet nämns på Race.se här) i morgon. Puh!

Niklas Bergh och Erik Wickström i podcasten Lagom Kondition på Saltsjöbadens konstsnöarena

Niklas Bergh och Erik Wickström i podcasten Lagom Kondition på Saltsjöbadens konstsnöarena

Luca Mara är fotograf

Luca Mara är fotograf

Niklas Bergh intervjuar Stephan Wilson för podden Lagom Kondition

Niklas Bergh intervjuar Stephan Wilson för podden Lagom Kondition

Niklas Bergh vid Saltsjöbadens skidspår

Niklas Bergh vid Saltsjöbadens skidspår

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.