Träningsvärkad

Polar Flow-data från Ulricehamnsloppet igår. 159 i snittpuls betyder ungefär 85 procent av maxpuls.

Polar Flow-data från Ulricehamnsloppet igår. 159 i snittpuls betyder ungefär 85 procent av maxpuls. Klockan var Polar Vantage V med pulsband.

Känns i ländryggen idag. Men jag tycker ändå inte att jag är helt ledbruten.

Direkt efter loppet igår hämtade jag Astrid på ett barnkalas. Och Maj var på ett annat barnkalas. Och sedan åkte vi allihop till Anders Öhrn med familj i Göteborg där vi åt middag med några andra familjer. Jättetrevligt!

Idag blev det uppstigning kl 03.30 för att hinna med allt. Kl 06.15 ska jag ställa bilen på en verkstad för att sedan ta en taxi till Landvetter. Jag ska vara i Stockholm några timmar för att medverka i en pod. Sedan hem och hålla skidkurs i Borås ikväll.

Januari är hektisk. Min tuffaste månad på året.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Träningsvärkad

  1. Adam Bergqvist skriver:

    Hur är din känsla för Vatage V-klockan so far? Har sneglat på den ett tag nu då min Garmin Fenix börjat krångla och min Apple watch drar lite snålt med information ur träningspassen. Är Polar vägen att ta?

    • Erik Wickström skriver:

      Jag ska testa den lite till innan utlåtande. Men gillar man V800 gillar man Vantage. Handledsmätare verkar oväntat bra på mina löppass, men inte på mina skidpass.

Kommentarer är stängda.