Fortfarande ingen egen träning

Min träningsdos sedan Ulricehamnsloppet (the story kommer) är totalt 23 min löpning. Till bilverkstan med Astrid i löparvagnen.

Jag står många timmar på skidor, men kör inga egna pass. Eftersom jag jobbar väldigt mycket i januari vill jag vara med familjen när jag inte jobbar. Men på tisdag går Vasalöparen i tryck och då hoppas jag komma igång igen.

Glädjande nog har min syster Ellen Lindell också börjat som ledare i minsta gruppen på Hestra. Nedan bilder från en tidigare träning. Som mest har vi varit 29 barn i åldrana 4-6 år. Hestra är en av fyra boråsklubbar med ungdomsverksamhet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fortfarande ingen egen träning

  1. Lisa Hällsten skriver:

    Att vara ledare för barn (9-11 år) längdskidor/barmark vinterhalvåret och MTB sommarhalvåret är det roligaste jag gör! Få grejor ger så mycket positiv energi och mycket tillbaka som dessa träningar! Det är även så kul att kunna dela detta med sina barn, åren går fort och snart är dom vuxna och kör ifrån mig:) Även om den egna träningen får utebli dessa dagar så är det så värt det!!

Kommentarer är stängda.