Teknikkurs längdskidor Borås anmälan – skejt på måndag

Teknikkurs längdåkning Borås.

Teknikkurs längdåkning Borås.

Se bokningsläget på skidkurserna nedan.

Alla kvällskurser på 4 timmar är fulla utom skejtkursen nu på måndag där det fortfarande är två platser kvar. Ta chansen att testa denna roliga träningsform. Det finns utrustning i alla storlekar att låna. Säg bara till i förväg.

Det finns även två platser kvar på förmiddagskursen nybörjare kl 09.00-11.00 mån 4 feb.

Välkomna!

Ni vet väl om att det går att använda friskvårdsbidraget!

Skidkurserna är som ni ser på datumen i full gång. Jag vill tacka alla ni som hittills varit med. Ni ger mig energi. Det är verkligen roligt att lära motionärer att åka skidor, allt från de som aldrig stått på ett par skidor till de som siktar mot elitledet.

Mer info om teknikkurserna i längdskidåkning i Borås här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.