Ambassadör för Jeansverket – rabattkod ger 20 procent

[betalt samarbete med Jeansverket]

Johan Käll, som driver Syverket, har börjat tillverka Jeans i Borås under varumärket Jeansverket. För ett antal år sedan körde Johan och jag intervaller ihop med ett gäng andra i ”Soptippsbacken” vid Gässlösa. Det var ett tag sedan vi tränade ihop nu, men jag har haft koll på honom i resultatlistorna samt i Borås Tidning som flera gånger skrivit både om Jeansverket och Syverket.

Jeansverket regular fit

Jeansverket regular fit

Riktiga symaskiner
Att besöka deras lokaler i Knalleland är som att kastas några decennier tillbaka i tiden. Massvis med symaskiner och tyger överallt. Det kändes så oerhört äkta när jag var där på besök, så när jag fick frågan om att bli ambassadör för Jeansverket var valet enkelt.

Även om jeansen kostar en slant så hade jag funderat på att skaffa ett par tidigare. Jag är noggrann med vad jag har på mig även om det inte alltid är senaste mode.

Min garderob innehåller en stor andel plagg som har hängt med i många år. Jag prioriterar grejer som håller som jag har en relation till. Som lokalpatriot känns det givet att använda snygga, kvalitativa jeans som är sydda i Borås. Själva tygerna är inte från Borås. Tyget till mina jeans är från Italien.

”LAGOMJEANS” ger 20 procent rabatt
Sedan jag hämtade ut jeansen, ett par Jeansverket JV002 Regular, har jag använd dem varje dag. De känns kanon.

Jeansverket sponsrar även podden. Använd koden ”LAGOMJEANS” så får du 20 procent rabatt på hela sortimentet med svenska jeans fram till 15 dec.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.