Smart konditionsträning

BOKEN ÄR TYVÄRR SLUTSÅLD

Köp gärna min bok Smart konditionsträning till dig själv eller som en present. Du betalar genom att swisha 259 kr till 123 553 1389 (World of Endurance AB). Mejla din adress så får du ett signerat exemplar inom några dagar. Frakt ingår i priset. OBS: Jag kollar inte mitt Swish-konto dagligen, så mejla även om ni skriver adressen i Swish-referensen.

Du kan också beställa boken genom att betala med kort genom Klarna här.

Många frågar efter min första bok, Längdskidåkning för dig. Båda upplagorna är tyvärr slutsålda och jag tror inte heller att någon butik har dem kvar. Möjligtvis skidtunneln i Torsby. Kanske blir det en ny upplaga längre fram.

Smart konditionsträning, omslag.

Smart konditionsträning, omslag.

Smart konditionsträning
Många motionärer vill prestera bra, men kan sällan avsätta speciellt mycket tid för träning. Då gäller det att träna rätt. 

En motionär måste tänka till för att nå sina mål och i den här boken får du vägledning till bättre resultat. Mycket av det du kommer läsa i den här boken går stick i stäv med ”sanningar” du hört på andra håll.

Det går inte att kopiera elitens träning och göra samma sak som dem, fast i mindre omfattning. Författaren Erik Wickström, om någon, vet hur du får bäst effekt av den träning du lägger ner. I boken presenterar han träningskoncept som är anpassade för målmedvetna motionärer, med inriktning på konditionsidrotter som löpning, cykling, längdskidåkning, simning, triathlon, swimrun och stående paddling.

Du får också specifika tips på träningspass, styrketräning, teknikträning och utrustning för respektive gren. Självklart bjuds du också på träningsprogram inför lopp som Stockholm marathon, Lidingöloppet, Midnattsloppet, Vätternrundan, Cykelvasan, Vasaloppet, Tjejvasan, Vansbrosimningen och Ironman Kalmar. Utöver det finns kapitel om bland annat tävlingsförberedelser samt hälsa och kost. Boken är på 228 sidor.

Innehåll Smart konditionsträning. Utöver det finns även förord, inledning, epilog och ordlista.

Innehåll Smart konditionsträning. Utöver det finns även förord, inledning, epilog och ordlista.

Sagt om boken
“Jag läser Erik Wickströms bok ”Smart konditionsträning” och är just nu full av inspiration. Så pass att jag lyckats köra slut på mina ben… När jag kom hem från jobbet i förra veckan låg boken på köksbordet. Roger hade köpt hem den i jakt på lite nya tankegångar och hjälp att lägga upp en strategi för träningen. Jag nöp den direkt. Boken slank ned i min handväska och nu har jag slukat drygt halva…Jag känner helt enkelt att en hel del är råd som känna relevanta för mig och det liv jag lever tillskillnad från de flesta andra träningsprogram, upplägg och råd som jag nosat på hittills…Jag tycker boken fyller en viktig lucka. Jag rekommenderar den varmt.”
/Helena Nimbratt

“Vi firade jul nr2 igår och då fick jag din senaste bok i min klapp. Den bästa klappen jag kunde få. God Jul Erik!”
/Clara Edvinsson

“Jag fick boken i julklapp av sambon och läste från pärm till pärm och har gjort små anteckningar! Riktigt bra och lärorikt och en liten aha-upplevelse. Kloka tankar och råd!”
/Helena Enqvist

“Har ni köpt Erik Wickströms bok än? Om ni inte har det så surfa in på närmsta boksajt och gör det. Det kan vara det lilla, det lilla som gör glöd till flammor…Kan lite kort säga att det är en bra referens bok och ett måste hos alla fysiktränings intresserade som likt mig bygger referensbibliotek…Som alla som någonsin läst på Holaveden vet så har Eriks blogg erikwickstrom.se sopat banan med all annan bloggverksamhet med skidinriktning på hela internet dom senaste åren.”
/Johan Palmér