Bilder dagen innan Alliansloppet

Idag avgörs Alliansloppet. Loppet TV-sänds kl 9.30-12.30 på TV12. Det går även att se via TV4 Play Premium.

Jag tycker det känns bra och mitt mål är att åka bättre än förra året, då jag blev 37:a drygt 9 min efter täten.

Det var en väldigt trevlig eftermiddag i Trollhättan igår och jag fick chans att träffa många personer i skidvärlden. Lite bilder från gårdagen nedan.

Jørgen Aukland och Andreas Nygaard. Jørgen följer min blogg vilket naturligtvis känns stort. Årets Vasalopps-6:a Andreas hade jag inte träffat förut, men det var en glad prick. Han är från Tromsø, så jag förstod knappt vad han sade. Jag har varit i Tromsø en gång och minns att med sin Mack-öl har världens nordligaste bryggeri. Andreas föredrar dock tydligen starksprit.

Jørgen Aukland och Andreas Nygaard. Den trevlige Jørgen följer min blogg vilket naturligtvis känns stort. Årets Vasalopps-6:a Andreas hade jag inte träffat förut, men det var en glad prick. Han är från Tromsø, så jag förstod knappt vad han sade. Jag har varit i Tromsø en gång och minns att de med sin Mack-öl har världens nordligaste bryggeri. Men det var inget Andreas höjde till skyarna.

Den norske rullskidsikonen Ragnar Bragvin Andresen skejtade gårdagens backrace med en stav pga skada

Den norske rullskidsikonen Ragnar Bragvin Andresen skejtade gårdagens backrace med en stav pga skada

Uppladdningsmiddagen blev thai

Uppladdningsmiddagen blev thai

Erik Nilsson och Elisabeth Hansson. Den senare köpte jag en artikel av om Vålådalen till förra Vasalöparen.

Erik Nilsson och Elisabeth Hansson. Den senare köpte jag en artikel av om Vålådalen till förra Vasalöparen.

Johan Öberg och PU-killen

Johan Öberg och PU-killen

Elpex har tagit fram ett par PU-2:or som Kanto och Norlén varit lyriska över. Jag testade dom och förstår varför. Visst, inte bästa komforten, men ett enormt våtgrepp och riktningsstabila.

Elpex har tagit fram ett par vita PU-2:or som Kanto och Norlén varit lyriska över. Jag testade dom igår och förstår varför. Visst, inte bästa komforten, men ett enormt våtgrepp och riktningsstabila. Stor skillnad mot gummihjulen.

Magnar Dalen, ledare för Team Centric

Magnar Dalen, ledare för Team Centric

Skigo hade utlåningsskidor till elitledet som han fick testa innan man valde. De gick någorlunda lika. Jag jämförde dom med min Elpex-2:or och det var ingen större skillnade i rull. Däremot stor skillnad i åkkänsla efter Elpexhjul är mycket mjukare.

Skigo hade utlåningsskidor till elitledet som man fick testa innan man valde. De gick någorlunda lika sinsemellan. Jag jämförde dom med mina Elpex-2:or och det var ingen större skillnade i rull. Däremot stor skillnad i åkkänsla eftersom Elpexhjul är mycket mjukare.

Kära återseenden. När jag jobbade med Swix Ski Classics blev det mycket tid tillsammans för Magnus Östh, Mari Haugli och David Nilsson. Här visar Magnus sin film han håller på att göra om Oskar Svärds försök till att slå Klassikerrekordet.

Kära återseenden. När jag jobbade med Swix Ski Classics blev det mycket tid tillsammans för Magnus Östh, Mari Haugli och David Nilsson och mig. Här visar Magnus sin film han håller på att göra om Oskar Svärds försök till att slå Klassikerrekordet. Magnus ska foto Alliansloppet och han tar alltid världens bästaste bilder.

Mari Haugli

Mari Haugli jobbar med Swix Ski Classics och Team Coop för W Sportsmedia, som ”bröt sig ur” IEC. Få människor är snällare än Mari.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bilder dagen innan Alliansloppet

  1. Tobbe skriver:

    Söt tjej Mari Haugli.
    Har du telenummer?

  2. Mari skriver:

    Haha, morsomt….! Snill du med, Erik! Savner deg i Swix Ski Classics!

Kommentarer är stängda.