Daniel Nordebo i Borås

Ida skiddebuterade för säsongen igår. Efter tre TjejVasan ska hon i vinter ge sig på HalvVasan. Bakom henne syns en frenetiskt stakande Daniel Nordebo, som bor i Göteborg och tränar stenhård inför långloppen. Han tillhörde tidigare landslaget i skidorientering.

Ida skiddebuterade för säsongen igår. Efter tre TjejVasor ska hon i vinter ge sig på HalvVasan. Bakom henne i Göteborgs SK:s blåa färger syns en frenetiskt stakande Daniel Nordebo, som bor i Göteborg och tränar stenhårt inför långloppen. Han tillhörde tidigare landslaget i skidorientering. Vi bytte några ord. Han verkar på g.

Astrid är 2,5 år och fick vara hos Idas föräldrar när vi var på bröllop i Skara. Maj däremot är bara ett halvår och ammar fortfarande, så hon fick följa med på kalaset som följdes av en övernattning i den över tusen år gamla stiftsstaden.

På vägen hem på nyårsdagen svängde vi förbi Borås skidstadion så Ida kunde göra sin skidpremiär med en halvtimmes åkning. Själv åkte jag runt nära stadion oombytt med Maj i bärstol på ryggen.

Daniel Nordebo skidorienteringsstakar även när det är flera meter brett.

Daniel Nordebo skidorienteringsstakar även när spårbädden är flera meter bred.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.