Tack till Ekmans

Emil Ekman och jag åkte i Vålådalen idag, där Årefjällsloppet går i morgon. Jag testade inga skidor eftersom jag bara kommer att valla upp ett par. Överhuvudtaget går jag inte in supermycket för denna tävling. Självklart vill jag ha snabba skidor, prestera bra och har fixat bra langning, men mentalt sett har jag varit långt ifrån elitskidåkning sedan Vasaloppet. Vi får se om det går att tända till. Formen är OK tror jag. 

Langar gör för övrigt min far och min farbror (som bor i Åre), samt Emil och Olle Ekman. Emil och hans mamma och pappa har ställt upp enormt mycket för mig i skidåkningen senaste åren och jag är väldigt tacksam för det. Trevliga, prestigelösa, roliga och givmilda människor.  

Team Santander-ledaren Nils Marius Otterstad blev 4:a dagens 3.5-lopp i snöfallet.

Team Santander-ledaren Nils Marius Otterstad blev 4:a dagens 3.5-lopp i snöfallet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 svar på Tack till Ekmans

  1. Lars skriver:

    Sluta snacka ner dig nu Erik och börja ladda ordentligt inför loppet nu på en gang. Det är ju sista racet för säsongen så kör järnet. Tänk att anföra täten fore åkare som Olsson och Northugg, grym känsla:)
    Lycka till!

  2. tobias. skriver:

    Exakt! Jag tolkar det som att du mörkar formen och räknar kallt se dig före Northug under större delen av loppet. Även om du skrivit om bra spurter under året så tror jag inte på dig fullt ut i en sådan duell, sorry… 😉

  3. Erik Wickström skriver:

    Det var synd att inte Northug kom så man kunde spurta ner honom 🙂

Kommentarer är stängda.