Känner mig som Adam Steen

IMG_5693Jag fick en kartong med kläder från Colour Wear förra veckan. Elitledets mest tatuerade skidåkare Adam Steen jobbar lite för dom och brukar ha de kläderna när han posar på sin blogg. Så jag känner mig lite som Adam när jag bär kläderna.

För ett par månader sedan träffade jag VDn för Colour Wear i ett annat ärende. En trevlig och intressant kille som både varit cykelproffs och nyligen gjort rullskidsdebut. Han verkar ha gjort ett bra jobb med märket, för det växer så det knakar. Det ändå jag har att anmärka på är stavningen av ”colour”. Som USA-wannebe gör det ont i mig att se någon annan stavning än ”color”. Detsamma gäller labor och favor.

IMG_5689Så här beskrivs märket på Junyard.
Colour Wear är ett svenskt varumärke med rötter och influenser från skateboard, snowboard, musik och gatukultur. Med ett team av kreativa vänner och medarbetare skapar CLWR plagg med attityd som passar både på berget och i stan. Kläderna skapas i en samverkan mellan de senaste gatuinfluenserna tillsammans med aktiva åkares höga krav på material och passform. Med rena enkla linjer och schyssta detaljer andas kläderna skandinavisk design och street fashion.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Känner mig som Adam Steen

  1. Adam Steen skriver:

    Mäktigt är bara förnamnet!!

Kommentarer är stängda.