Armtrött men glad

Marcus Johansson, jag, Emil Ekman och Jesper Nilsson

Marcus Johansson, jag, Emil Ekman och Jesper Nilsson. Mina Elpex Team 610 från 2002 hänger i bra. Jag tror jag har bytt hjul 10 gånger snart, men stommarna och gafflarna är intakta. Bra livslängd!

Vattenflaskan från cykelklädmärket VOID funkade den också.

Vattenflaskan från cykelklädmärket VOID funkade den också. I bakgrunden världens sämsta bil: Renault Megane årsmodell 2005. Senaste grejerna som gått sönder är nyckeln och handbromsen. Sedan har den börjat knäppta rejält när man svänger också. Och jag har väl nämnt att AC är trasig, två fönsterhissar går inte att få ned, en dörr läcker, en liten diodlampa vägrar sluta lysa, vänster blinkers har ballat ur, CD-spelarens eject-knapp är paj och radion har sprakar på alla frekvenser.

Jag kände mig riktigt otränad på långpasset igår och flög av när det blev körning i sista stigningen på 10 minuter upp mot Lassalyckan. Snygge-Marcus satte upp tempot och strax efter vi svängt av till Tre Rosors Väg från Jönköpingsvägen (drygt halva backen) blev jag avställd.

Men jag var väldigt glad över att för första gången på flera veckor köra ett pass på mer än 1,5 h. Dessutom enbart stakning, på 3:or. Vi snittade 18,3 km/h i 3 timmar i regnet med ungefär 500 meters totalstigning, så det var hyfsad distansfart. Stefan Palm var ett lok på platten.

Totalt var vi sju stycken UIF:are på denna trevliga träning som avslutades med läsk och pizza, självklart Hawaii för mig.

Martin Henricsson, Martin Gotting och Stefan Palm i UIF:s värmestuga

Martin Henricsson, Martin Gotting och Stefan Palm i UIF:s värmestuga

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

5 svar på Armtrött men glad

  1. Oskar skriver:

    Härligast var ändå när hastighet och varvräknare gick som vindrutetorkare när vi skulle åka till Ränneslättsturen, som jag förövrigt har 100% segrar mot dig i 🙂

    • Erik Wickström skriver:

      🙂
      Den resan glömmer man sent. Det är kanske också min största fordonstekniska framgång. Jag lyckades ju faktiskt via instruktionsboken rätta till problemet.
      Vad har du förresten blivit på MTB-SM i långlopp och CykelVasan 🙂

  2. Tommy skriver:

    Den där bilen kommer bli svårsåld Erik. Borde du inte linda in det lite 😉

  3. Henrik skriver:

    Gör dig av med den där franska finessen. Du och din familj ska åka i en säkrare bil!
    Du borde ju åka i en VW men VL-logga på 😉

Kommentarer är stängda.