Oakley Airwave 1.5

Oakley Airwave 1.5

Oakley Airwave 1.5

Ett spännande test på gång. Dessa kommer jag bara få låna, inte få behålla. Se häftig video längst ned i inlägget. Gjorda för utförsåkning, men måste väl funka även på längden! Man blir hippast på skidstadion! Texten nedan är pressinfo.

Oakley 2013 airwave goggle

Oakley Airwave 1.5 med en liten display längst ned till höger

Oakley presenterar Oakley Airwave™ 1.5 – otrolig teknologi i skidbacken
Oakley Airwave™ 1.5 är banbrytande nya skidglasögon som har åtkomst till din smartphones inkommande samtal och SMS, Internet, GPS och streaming av musik. Airwave ™ 1.5 kan mäta hur högt du hoppar, hur fort du åker, utomhustemperatur samt hålla koll på dina vänner.

Föreställ dig att du har en 14” laptop framför dig, samtidigt som du åker nerför din favoritbacke i strålande sol och perfekt före…

Oakley 2013 airwave goggleOakley Airwave™ 1.5 kombinerar Oakley’s mest kraftfulla glasögonteknologi med alla finesser du kan tänkas behöva i backarna, och visar allt detta på glasögonens skärm som ögat uppfattar som en 14-tumsskärm på 1,5 meters avstånd (så att du inte behöver fokusera om ögonen). På så sätt möjliggör Airwave™ 1.5 för alpinentusiaster att få åtkomst till massvis av information direkt till ögonen, och samtidigt vara ett par skidglasögon i världsklass med bästa komfort och skydd.

Fascinerande fakta:
Google Display: Crisp, widescreen graphics using innovative prism technology. Integrated within the goggle, a device called MOD Live provides a display perceived to be the size of a 14-inch screen that is 1,5 meters away
Speed: The GPS integration measure how fast you move down the slopes
Jump: Measure and track the distance, height and airtime of your jumps
Battery: Enables up to six hours of on-mountain use
Smartphone: View incoming calls and SMS
Music: Easy access to your phone’s playlist or ex. Spotify
Social: The Oakley Airwave Snow App enables you to reinvent the alpine sport experience: share personal
performance goals via social media, respond to posts, provide status updates. App available at www.oakley.com/airwave
Lens: The goggle’s fit, form and function features durable O Matter®, Oakley’s O-Flow Arch technology, F3 anti-fog technology, dual-vented lens design to keep vision clear, Oakley Plutonite® lens material to filter
out 100 percent of all UV, and Iridium® lens coatings to balance light transmission. Oakley’s Switchlock™ technology to change lenses quick. Lens tints include Persimmon, Dark Grey, Black Iridium, Fire Iridium, Hi Yellow Iridium and VR50 Pink Iridium
Buddy Tracking: Locate and track friends that have the Oakley Airwave 1.5, Oakley Airwave or Airwave App on their smartphone
Temperature: The temperature sensor shows you, how cold it is outside
Navigation: Pinpoint location on a resort map, find runs or attractions

Pris 7.650 SEK
Från mitten av oktober, finns hos utvalda återförsäljare, Oakley Stores and Oakley.com, Apple.com och Apple Stores

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Oakley Airwave 1.5

  1. HW skriver:

    Jag skulle tippa att det kommer att bli sjukt varmt! Testa dem i pisten istället! Ska dock bli intressant att se om du tycker de är värda sitt pris … 🙂

Kommentarer är stängda.