En första post om Post

Denna blogg är startad i syfte att berätta om mitt eget konditionsidrottande och förhoppningsvis inspirera andra till att ge sig ut att åka rullskidor i 3 timmar eller springa backintervaller tills mjölksyran bränner hål i låren.

Denna onsdag har varit ganska representativ för min vardag, i form av lite träning samt arbete med skidsport.com, Vasalöparen och Runners World. Med skillnaden att jag är i Oslo och hälsar på min best man Harald i Norge. Harald är ekonom och tjänar massa norska pengar. Han är också en löparnörd och springer långt och fort. Maran på 2.41 och segrare i Ultrabirken.

Harald är ekonomi- och löparnörd.

När Harald var på jobbet passade jag på att ge mig ut på rullskidorna. Träffade av en tillfällighet den norska elitåkaren Arne Post, som jag slog följe med. Trevlig grabb som fick pengar av norska Team Mekonomen för att rycka i första backen i Vasaloppet 2009. Detta för att de övriga i teamet skulle slippa att dra. Arne tog två spurtpris innan han väggade.

På lördag tänkte jag bröstsimma igenom Borås Triathlon, men en ond hälsena sätter stopp för planerna.

Slut på mitt livs första blogginlägg. Livet som narcissist kan börja.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.