En dag på jobbet i bilder

Detta bildspel kräver JavaScript.

I morse kom jag fram med nattåget till Östersund. Turligt nog var tåget 2,5 timmar försenat, så förutom 100 % ersättning fick jag sovmorgon.

Det blev ingen träning idag, istället en mysig heldag med Luca Mara. Jag var regissör och han fotograf. Vi fick gjort massvis med intervjuer och fotojobb för framtida bruk till olika tidningar. Luca är väldigt noggrann och väldigt duktigt. Jag tog några bilder på honom med mobilkameran.

Jerry Ahrlin är riktigt bra på att asflabba och att staka. I morgon ska jag åka klassiskt med honom på ett par Salomon-skidor jag vann då jag var först i Ymerloppet förra vintern. På lördag och söndag ska jag för första gången tävla på Tomas Wassbergs spår i Åsarna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.