Klubbyte till Ulricehamns IF

Jag kommer att åka skidor för Ulricehamns IF i vinter. Det känns jätteroligt och helt rätt. Jag har trivts mycket bra i Hallby, men jag ville tävla för en klubb som låg så nära hemmet som möjligt. Ulricehamn ligger närmare Borås och dessutom i rätt landskap: Västergötland. Det känns mer inspirerande att åka Västgöta-DM än Smålands-DM, jag känner mig inte direkt som någon smålänning. På sikt är det också lättare med övriga samarbeten i grannkommunen.

Klubbkamater nästa år.

Klubbkamater nästa år.

Vi kommer att bli ett riktigt stort och trevligt gäng i UIF och de satsar hårt på långlopp, både i Sverige och utomlands. Det var också en bidragande orsak till klubbytet. I Hallby hade det inte funnits samma möjligheter att hårdsatsa på långlopp. Jag vill i alla fall rikta ett STORT tack till alla i Hallby. Det fungerade kanon, men det fanns för många fördelar med UIF för att inte byta.

Min gode vän Linus Davidsson, som tidigare bodde i Jönköping och var ledare i Hallby, har flyttat till Ulricehamn. Och Emil Ekman med ”one-liner-Olle” till far (han är väldigt rolig) kommer också att börja tävla för UIF. Även detta gjorde sitt till flytten.

I Ulricehamns svartgula dräkt kommer bland annat följande herrar att åka nästa år:

  • Erik Wickström
  • Emil Ekman
  • snygge-Marcus Johansson
  • Skåne-Linus Larsson
  • Samuel Norlén
  • Mattias Karlsson
  • militär-Martin Henricsson

Läs mer om detta på Hallbys hemisda och Sweski.com.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor. Bokmärk permalänken.