Tillbaks i Sverige

Efter en helt sagolik rolig och trevlig långhelg i Norditalien är Ida och jag tillbaka på västsvensk mylla igen. Vi har varit aktiva turister och fått uppleva mycket: sett en bergsetapp av Giro de Italia, badat i Gardasjön, besök en massa vingårdar och druckit ett stort antal olika sorters Amaroneviner, samt promenerat och åkt gondol i Venedig.

Träningen dessa fyra dagar har varit ett 30 min långt styrkepass med träningsslangarna Train Station och ett par lättare promenader/lightvandringar i mina Fivefingersskor. Tokvila med andra ord.

Med det jobb och den livsstilen jag är sådana här helger väldigt viktiga och avkopplande. I långa perioder jobbar jag mycket som egenföretagare och är ständigt kontaktbar per telefon och email. Nu fick iFånen vara tyst mest hela tiden och jag tror att Ida uppskattade en man som var lite mer ”närvarande” än vanligt. Är man på skidtävlingar/-läger varje helg från november till april och övriga året ”idrottsreser” ungefär varannan så är det naturligtvis extra kul att få resa på ett helt annat sätt, vilket man gör med sin käraste. Mer vin, gräddsåser och rosenträdgårdar, mindre svett, liniment och skarklister.

Jag tänkte sammanfatta resan i några inlägg framöver. Just nu känner jag mig riktigt träningshungrig! Redan i morgon ska jag till Ulricehamn och köra lite rullskidsintervaller med svettiga män.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.