Lida Loop – segrarna

Lars Bleckur och Alexandra Engen överst i resultatlistan för Lida Loop 2011.

Lars Bleckur och Alexandra Engen överst i resultatlistan för Lida Loop 2011.

Jag fick den äran att byta några ord med damsegraren Alexandra Engen och herrsegraren Lars Bleckur efter målgång. Båda var väldigt trevliga och skulle fungera bra som ambassadörer för sporten. Alexandra gjorde ett väldigt kul intryck och tog sig massor med tid för att gå runt i målområdet för att hitta ett bra ställe med rätt ljud och ljus för en intervju med en mobilkamera (blev dock lite soligt i alla fall). Hon verkar mediaslipad.

I intervjun nedan säger bland annat Alexandra att hon körde mycket själv i damklassen efter att värsta konkurrenten punkterat efter 2 mil. Lars berättar att han och Mattias Wengelin ryckte ifrån en sjumannagrupp med en loop kvar, Wengelin punkterade sedan och Bleckur kunde defilera in i mål.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.