Bilder Ränneslättsturen 2011

Jag har träningsvärk i armarna idag. Ett hårt pumpat bakdäck i de småländska skogarna satte sina spår. Men jag är mer och mer nöjd med resultatet. Trots mycket begränsad MTB-träning kom jag 24:a i elitklassen i en cykeltävling som ingår i den den svenska långloppscupen. Nu är jag riktigt motiverad till att träna mer inför de resterande fyra loppen: Mörksuggejakten, Engelbrektsturen, Finnmarksturen och Bockstensturen.

De flesta bilderna nedan är tagna av en telefon. Några har även tagits av Martin Eckervads kamera.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Bilder Ränneslättsturen 2011

 1. Johan Olsson skriver:

  Du imponerar i allt du tar dig för!

  Få vi se din nuna på årets upplaga av Växjöklassikern?

  • Erik Wickström skriver:

   Kul att höra av dig Johan! Växjöklassikern är ett oförglömligt minne. Jag är dock tveksam till start i år pga av ett skidläger.

   Ser att du cyklar riktigt bra i år, kul! Träna mer rullskidor så du kan utmana banrekordet i Växjö 🙂

 2. Erik skriver:

  Hur går förberedelserna inför Kalmar? Va siktar du på för tid, jag tror du kommer att chocka alla om du kör!

  • Erik Wickström skriver:

   Jag hade siktat på topp 10 i placering eller sub 9 timmar i tid. Men tyvärr är skadan i sätesmuskeln inte helt läkt, så jag har knappt kunnat löpträna någonting. Därför blir det inget Kalmar i år. Men det kommer fler chanser…

 3. Erik skriver:

  Ja du är ung och den dagen du kör så kommer du köra grymt bra tror jag! Kör hårt på mtb:n!:-)

Kommentarer är stängda.