Ulricehamnsloppet/Västgötaloppet i Ulricehamn

Fint väder förra året i Ulricehamnsloppet.

Fint väder förra året i Ulricehamnsloppet. Foto: Fru Wickström.

Idag ska jag åka Västgötaloppet/Ulricehamnsloppet. Västgötaloppet skulle gått av stapeln i januari, men pga snöbrist flyttades det fram och arrangeras nu tillsammans med Ulricehamnsloppet. Över 1000 deltagare är använda. Vilket långlopp i Dalarna klår det?

Christian Olsson drog åt mig förra året. Och vann sedan med 1 s. Det ska inte hända i år.

Christian Olsson drog åt mig förra året. Och vann sedan med 1 s. Det ska inte hända i år.

Förra året blev det en 7:e-plats, precis efter veteranen Christian Olsson. Får jag stryk av honom i år kommer jag bjuda honom på trerätters med finvin.

Favoriterna i år är enligt mig Håkan Löfström, Markus Jönsson, snygge-Marcus och Emil Ekman. Samuel Norlén är en outsider. Jag själv hoppas hänga med så länge som möjligt. Har jag bra skidor och en bra dag ska jag vara med när det görs upp om segern. Att säga något annat vore defensivt.

Hoppas på överkroppen
Benen var riktigt, riktigt sega igår på skejten. Det var mycket mjölksyra, trots kompisfart första halvan av det 23 km långa loppet på elljusspåret. Jag får hoppas att överkroppen känns piggare än benen under loppet.

Ovallat idag? Tja, kanske.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Ulricehamnsloppet/Västgötaloppet i Ulricehamn

 1. Christoffer Rehn skriver:

  Hej Erik!
  Jag skriver några rader om Ulricehamnsloppet för Björnstorps IF:s hemsida. Mitt problem är att jag inte har några bilder från loppet. Kan jag låna en bild av dig och ange att den kommer från din blogg?
  mvh
  Christoffer

  PS. Det var mig du svischade förbi i Stråkenloppet när du ropade: “Nämen Bjööörnstorp!”. Jag kan avslöja att du var piggare än vad jag var i det läget.

Kommentarer är stängda.