Bianchi Cykelkafé i marathonloppet

Italiensk lunchbuffé på Bianchi Café och Cycles

Italiensk lunchbuffé på Bianchi Café och Cycles som laddning inför tempo-SM. Mat ser dock aldrig gott ut på bild när jag är fotograf. Personalen sade i alla fall att de omsätter typ skitmycket mer på maten än cyklarna.

Åhléns med barnvagn

Åhléns med barnvagn.

Jag laddade upp inför tempo-SM genom att delta i en typ av Stockholm Marathon:

 • Pendeltåg från Sollentuna till T-centralen.
 • Klädbutiksbesök till förbannelse, bl a Åhléns och Nordiska Kompaniet. Fan vad det finns mycket handväskor i sådana butiker. Såg bl a en för 11 000 kr, vilket är drygt en halv månadslön för mig. Kan man inte ha ryggsäck istället?
 • Italiensk superb lunchbuffé på Bianchi Café och Cycles, där man även säljer celestefärgade cyklar. Lunchen med en glas rosévin och kaffe kostade bara 400 kr för två personer, som hittat. Men gott var det.
 • Johanna Engberg i sin klädbutik byengberg på Östermalm. Noterade Ducati-cykeln i bakgrunden.

  Johanna Engberg i sin klädbutik byengberg på Östermalm. Notera Ducati-cykeln i bakgrunden.

  Besök på Johanna Engbergs fashionabla barn- och mammaklädesbutik byengberg.com. Hon är gick i min tyskagrupp och god vän till vår vän Karolin. Johanna har en välbesökt blogg och verkar vara bra på det hon gör. Att Johanna lämnat Borås för att bo på Östermalm är för mig oförklarligt. Vad finns där som inte finns i Borås.

 • Vaniljbulle på ett mysigt fik, jag Vete-Katten vad det hette.
 • Pendeltåg tillbaks till Sollentuna. Helt slut i benen. Men kul och mysigt som attans var det. Ida och Astrid var också på fint humör!

På kvällen sprang jag 20 min för att bli lite piggare i benen.

Sollentuna har faktiskt en slalombacke. Och tre hoppbackar.

Sergels Torg

Bianchi Café och Cycles bilder

Bianchi Café och Cycles bilder

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Mat och dryck, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Bianchi Cykelkafé i marathonloppet

 1. Johan Brasar skriver:

  Aha en Kaffe på vete-katten, då var du inte långt från mitt Café!! Nästa gång får du gå 2-3 dörrar till och svänga in på Sandys 🙂

 2. Anna skriver:

  Kul att läsa om någon som “turistar” i staden man bor och nämner Vetekatten som “nåt” kaffe när Stockholmare köar en regning söndag för att få betala en förmögenhet för scones och te. Bianchi går man mest till för att titta på cyklar och dricka kaffe

 3. Z skriver:

  Vi var också en sommar i Stockholm och “fika upp” halva semesterkassan! bla på vetekatten!!

Kommentarer är stängda.