Loreen i Borås

Stora Torget i Borås på 2012 års första Sommartorsdag

Stora Torget i Borås på 2012 års första Sommartorsdag

Tur att Martin Josefsson är så stark så man kommer upp lite högre och kan se

Tur att Martin Josefsson är så stark så man kommer upp lite högre och kan se. Martin hämtade för övrigt ut sin Cannondale-29 idag. Han köper ny cykel vart 15:e år. Bra miljötänk. Nya cykeln har både SPD-pedaler, dämpning i framgaffeln och skivbromsar.

Med undantag från en delfinal för fyra år sedan har jag sett 0 (noll) minuter av Melodifestivalen/Eurovision Song Contest på den här sidan millenieskiftet. Noll minuter är väldigt lite och jag har missat väldigt mycket av att döma hur många spaltmeter detta spektakel upptar i tidningarna. Till och med morgontidningarna med DN i spetsen. I P1 klarar man sig undan lite bättre, de recenserar hellre en obskyr uppsättning med intressant rekvisita på Norrlandsoperan.

Men när Loreen skulle komma till sommarens första torsdagskväll i Borås kunde jag inte hålla mig borta. Jag tog en mycket kort och snabb tur ned till stan och vände bara för att vara med om detta ögonblick.

25 000 personer befann sig på och runt Stora Torget i Borås. 25 000! Det är rekord. Och jag var där. Borås är fantastiskt!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Loreen i Borås

  1. Mattias Fritz skriver:

    Hoppas det gick bättre för henne i Borås än i Karlskoga. 🙂 http://www.expressen.se/noje/musik/har-halsar-loreen-pa-fel-stad-nervos/

  2. Daniel Närenfors skriver:

    samma färg fast blå..

Kommentarer är stängda.