Bilder Ränneslättsturen 2012

Oskar Lund och jag efter målgång. Foto: Thor-Björn Lund

Oskar Lund och jag efter målgång. Oskar var väldigt snabb med att poängtera att det nu står 2-2 i inbördes möten. Jag låg en bit före honom innan punkan med 18 km kvar och han slog mig sedan med 10 minuter. Om han vågar ställa upp i CykelVasan kommer han bli avhängd i första backen. Oskar har förresten blivit uttagen till landslaget i MTB-orientering (typiskt petitsport) och ska därför åka till Ungern på semester. EM eller VM typ. Foto: Thor-Björn Lund

Cycloholicen Jesper Andersson körde in bara snabbt som en motorcross igår, han bidrog med två bilder också, tack.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.