Opererad av mor

Mor och jag

Min underbara mor och jag

Jag har den fantastiska förmånen att ha hela min familj i Borås. Och nu menar jag inte Ida och Astrid, utan min “gamla” familj, alltså mamma Lena, pappa Ulf och syster Ellen med hennes man och två småbarn.

Mamma jobbar som hudläkare i stan och skar i mig idag. Tydligen hade jag några leverfläckar som såg dumma ut, bland annat en på ryggen och en på vänster överarm.

När mamma inte jobbar eller är i Skåne åker hon skidlopp och springer marathon med sina vänner. Tränar gör hon sällan mer än en gång i veckan, men hon är en Worldloppet Master (tio internationella långlopp på skidor, varav minst ett på en annan kontinent) och har sprungit en handfull maror. En häftig gumma som precis som min far aldrig har elitidrottat inom konditionsidrott.

20120731-183836.jpg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.