CykelVasan 2012 bilder

Jag och Mattin (smålänningar har svårt att uttala r)

Jag var ur form och gjorde inget bra lopp. Men man kan väl vara glad ändå!

Resultat CykelVasan 2012 finns här.

Jag vill passa på att gratulera min kompis Stefan Sunnerberg, som gjorde sitt livs cykellopp och vann andraklungan, vilket gav honom en 21:a-plats. Häftigt! Vi diskuterade efter loppet om det kanske till och med är bättre än hans 42:a-plats i Vasaloppet?

Lite annan skidåkarfakta: Lars Suther (krasch efter Mångsbodarna) och Anders Solin (körde på stel 29er) slog mig. Jag slog Jörgen Brink, Rikard Tynell (punkade), Markus Leijon och Rickard Andréasson. Susanne Nyström blev 11:a i damklassen, 15.44 min efter segraren. Jag blev 112:a i herrklassen, 11.31 min efter segraren.

The story kommer i morgon.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på CykelVasan 2012 bilder

  1. Sören skriver:

    Spännande, vi inväntar vintipset från Säffle! Hälsningar Sören & Skåningarna

  2. Pingback: CykelVasan 2012 the story | Erik Wickström – Konditionskonnässör

Kommentarer är stängda.