35:a i Årefjällsloppet

Jag blev 35:a idag. Supernöjd. Trots mycket knaper träning sedan i oktober kunde jag genom ett taktiskt perfekt lopp och grymma skidor göra min bästa Swix Ski Classics-tävling för säsongen. Många fina namn bakom i resultatlistan, bl a flera som åkt världscupen i år.

Stort tack John Vikman för att jag fick pryltesta ett par Madshus Redline “i fält”, de var fantastiska och hjälpte mina totalt utmattade triceps.

Jag är fruktansvärt trött, sektionen under kraftledningen sög must. Nu ska jag skriva ett pressmeddelande för Swix Ski Classics. Sedan blir det bankett. Jag är skyldig vallarna och drickalangarna annan typ av dryck…

20130323-133012.jpg

20130323-133103.jpg

20130323-133121.jpg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 svar på 35:a i Årefjällsloppet

 1. Jörgen Jansson skriver:

  Grattis ! Grymt kört.
  Mvh / Jörgen J

 2. Bumbi "skejtarn" skriver:

  Härligt! Hur var loppet i övrigt? Såg riktigt tufft ut bitvis… Kommer det ett längre blogginlägg senare? *hoppas*

  Grattis i vart fall!

 3. Louise skriver:

  Jättebra kört Erik, blir sugen på ett par sådana skidor! Kul att se dig igen också. Jag slutade tydligen som 18 dam, fantastisk glad. Skönt att våra stavar höll idag 🙂

Kommentarer är stängda.