Äntligen kom GB Magnums 3:e och 4:e kyssar

Magnum First Kiss

Magnum First Kiss

Varje vår äter jag mig igenom GBs nyheter bland pinnglassarna. Det brukar vara cirka tio stycken och nytt för i år är att de fem Magnumsorterna släpps efterhand, “limited edition” som de slitet kallar det. Jag prövade ganska snabbt alla andra nyheter, men Magnums “kyssar” nummer 3 och 4 upptäckte jag inte förrän Astrid och jag var och storhandlade på ICA Maxi i onsdags. Och fortfarande finns Magnums nya nummer 5 (Stolen Kiss) att testa, den kommer i juli.

Favoriten då? Jag har alltid varit svag för Magnum. Så även i år, med undantag från tiramisu-varianten. Tiramisu är inte min grej, inte ens när min stjärnkock till fru gör sin italienskaste tiramisu.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Äntligen kom GB Magnums 3:e och 4:e kyssar

 1. Fredrik skriver:

  När kommer ni testa dessa i Vasalöparen?

  http://www.blocket.se/stockholm/_Offroad__rullskidor_46886697.htm

  • Erik Wickström skriver:

   De är snygga 🙂
   Jag har faktiskt sett dom innan. Vi testar en annan modell av AE i kommande nummer. Arne Ericsson (eller Eriksson?) har hållit på ett tag nu med sina rullskidor.

Kommentarer är stängda.