11 bilder

Det tar sig. Underbrädorna uppe, dessutom i nya färgen. Fattas bara locken. Tur att större delen av huset är tegel, annars hade vi fått måla i ett år. För övrigt brukar vi göra så att Ida målar när jag är med Astrid. Hon är bättre än mig på det.

Det tar sig. Underbrädorna uppe, dessutom i nya färgen. Fattas bara locken. Tur att större delen av huset är tegel, annars hade vi fått måla i ett år. För övrigt brukar vi göra så att Ida målar och jag leker med Astrid. Ida är bäst i familjen med pensel.

Se där ja. Nämns som utmanare till en landslagsorienterare av Salomon Trail Tour. Nja, kanske ändå inte.

Se där ja. Nämns som utmanare till en landslagsorienterare av Salomon Trail Tour. Nja, kanske ändå inte. Den trevlige boråsaren Kalle Wrane måste för övrigt jobba på sin historia, 2.32 var faktiskt debuttiden. År 2006.

Idas testade läppstift igår inför helgens festligheter och ställde därefter ut på 6 km terränglöpning i 6.30 min/km-fart i mina brillor.

Idas testade läppstift igår inför helgens festligheter och ställde därefter ut på 6 km terränglöpning i 6.30 min/km-fart i mina brillor.

Sommartecken

Sommartecken

Garage är bra grejer.

Garage är bra grejer.

Där två världar möts, del 1

Där två världar möts, del 1

Där två världar möts, del 2

Där två världar möts, del 2

Jodå, lite gör jag minsann själv. Jag är inte bara koordinator, kaffekokerska och pappa.

Jodå, lite gör jag minsann själv. Jag är inte bara koordinator, pappa och kaffekokerska till hantverkarna.

Det var blivit två kvällar i rad på Bishops Arms med Ripasso och skrivjobb. Det går bra, får gjort massor. Hörlurarna på och samma låt på repeat. Docka olika låtar för olika dagar.

Det var blivit två kvällar i rad på Bishops Arms med Ripasso och skrivjobb. Det går bra, får gjort massor där. Hörlurarna på och samma låt på repeat några timmar. Dock olika låtar för olika dagar.

Jag känner mig glad och snygg när jag cyklar med SPD till stan.

Jag känner mig glad när jag cyklar med SPD i “vanliga skor” till stan. Intersport-sockarna har jag för att glädja Z.

Självklart anlitade vi skidåkaren Christian Hagberg till plåtslageriet på taket.

Självklart anlitade vi skidåkaren Christian Hagberg till plåtslageriet på taket.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Hus, Prylar och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.