Pedal

Pedal omslag

Pedal omslag

När branschtidningen Sportfack kom i förra veckan var tidningen Pedal bifogad. Det är en engångstidningen (tror jag) där Sportfack, Utemagasinet och Åka Skidor gått samman. Det var en av de snyggaste tidningar jag sett i hela mitt liv! Stilrent, gott om plats för text och bild och magiskt vackra bilder av bland annat de välrenommerade sportfotgraferna Sven Martin, Mattias Fredriksson och Gösta Fries (kolla gärna dessa tre länkar för vackra foton).

Leta upp den tidningen om ni vill läsa och se vackra bilderna från bl a MTB-åkning i Hellas, downhill i Järvsjö och norsk fjordcykling.

Jag gillade även ledaren där redaktören skrev om att han inte motionerar, utan han cyklar. Precis så känner jag nuförtiden. Jag tränar inte, jag åker rullskidor, cyklar eller springer. Min kärlek till konditionsidrott är värd den distinktionen i ordvalet.

Det där kommer nog att göra lite ont

Det där kommer nog att göra lite ont

Tävlar NEDFÖR Alpe d'Huez

Tävlar NEDFÖR Alpe d’Huez

Hellas i Stockholm

Hellas i Stockholm

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Pedal

 1. Daniel Nilsson skriver:

  Såg att du hade 2:a bästa tid uppför Pannbensbacken på Stockholms Brantaste. 8 sekunder efter Kleist. Starkt jobbat!
  Mvh Dolla

  • Erik Wickström skriver:

   Milda makaroner, det är ju skitbra! Tack, visste inte att de hade en lista för det.
   Du var inte så pjåkig heller 🙂 Du är som sagt bra mycket bättre uppför än nedför. Spring Oslos Brattaste nästa år, det går 400 höjdmeter bara uppför har jag hört 🙂

   • Daniel Nilsson skriver:

    Tack:-) Jo, dom skulle lagt upp dom tiderna direkt efter målgång. Men dom hade lite strul med tidtagningsmattan. Tiderna kom upp först för några dagar sedan. Jag kollade upp lite backlopp i Norge. Oslos Bratteste krockar tyvärr med Lidingöloppet som jag tänkt springa i år. Men som sagt nästa år får det nog bli det:-)

 2. Pingback: Norrøna fjørå Shorts och fjørå Aero100 Jacket recension | Erik Wickström – Konditionskonnässör

Kommentarer är stängda.