Hundkrasch

Michael Olsson i Mitt i Borås GP 2011

Michael Olsson mot segern i Mitt i Borås GP 2011. Det var också invigningen av vårt fish-eye-objektiv. Bilden är tagen ca en halvmeter från cyklisten.

Jag läste på Henrik Öijers blogg att cyklisten Michael Olsson ledde Bianchi Vättern GP överlägset när han krockade med en hund. Läskig bild här och på den trasiga cykeln här. Jag vet inte vem det är mest synd om: Michael Olsson, hunden eller hundägaren.

Detta är en av anledningar till att jag inte längre tävlar i landsväg (körde lite halvseriösa tävlingar för några år sedan), skaderisken alltså (samt att jag är värdelös på igångdrag och spurter). På Monarken gör det inte så ont att krascha, även i fall det går att köra sig så trött att man ramlar av den stationära cykeln i sidled.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hundkrasch

  1. Joakim Gustafsson skriver:

    Fy fan ont själv anmälde jag mig nyss till lillehamer-Oslo lagtempo 190 km styrkeprovet så det blir ingen midsommarfest i år. Man blev inte så taggad av dessa bilder.

Kommentarsfältet är stängt.