Toppen av Hammarbybacken

Foto: www.anettefoto.wordpress.com

Jag sprang om Henrik Lövås i Hammarbybacken med drygt 2 km kvar till mål, men han återuppstod och smet förbi bara 150 m före mål

Jag sprang om Henrik Lövås i Hammarbybacken med drygt 2 km kvar till mål, men han återuppstod och smet förbi bara 150 m före mål. Denna bilden verkar dock vara från första gången vi sprang upp där, redan efter 2,5 km.

Jag skakade av mig skidåkaren Jonathan Thoresson med ca 2 km kvar. Kul att slå den pojken, som gjort 32.18 min på milen och kommit på 14:e-plats på skid-SM.

Jag skakade av mig skidåkaren Jonathan Thoresson (bakom med vit skärm) med ca 2 km kvar. Kul att slå den pojken, som gjort 32.20 min på milen och kommit på 14:e-plats på skid-SM.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 svar på Toppen av Hammarbybacken

 1. Daniel Nilsson skriver:

  Härligt jobbat Erik! Tråkigt att jag inte var hemma just denna helg. Då hade jag lätt sprungit!

  • Erik Wickström skriver:

   Jag tänkte faktiskt på dig när jag sprang nedför Hammarbybacken första gången: “Det här skulle Dolla behöva träna på” 🙂

   • Daniel Nilsson skriver:

    Haha! Absolut! Har faktiskt på sistone fokuserat betydligt mer på nedförslöpningen. Tror det går liiite bättre nu:-) Jag är i Huskvarna hela veckan och bor nedanför Strutsabacken. Blir ett och annat pass i det området. Hör av dig om du har vägarna förbi!

Kommentarer är stängda.