Jobbar på

Fredrik och Jenni vann båda SM-guld i duathlon 2009. Just idag satsar Fredrik på att ta sitt tredje guld. Lycka till!

Fredrik Swahn och Jenni Nilsson anno 2009

Människorna runt omkring mig har semester och sommarkänslorna sprudlar. Jag försöker förutom träningen även vara med på så mycket jag kan med nära och kära. Men över mig har jag ett jättestort projekt som jag skrivit om tidigare. Det går i rätt riktning och varje dag blir det många timmar framför datorn, framförallt efter klockan 20 då jag lagt Astrid (jag har faktiskt lättare för att lägga Astrid än vad Ida har, sånt mår pappor bra av). Men jag önskar att det gick snabbare framåt. Såklart.

I Borås har jag suttit mycket med kaffe och kaka på Café Bakgården och med ett glas Ripasso på Bishops Arms fram till midnatt. Här i mammas stuga är det svårare att jobba ostört, men det funkar någorlunda.

Idag får vi finbesök i mammas stuga i Vejbystrand. Våra tidigare Uppsala-grannar Jenni och Fredrik kommer hit för en cykeltur och lunch. Jenni vann SM-guld både i Biathle i torsdags och i Triathlon på sprintdistansen igår. Det är nog bara Lisa Nordén som rår på henne i triathlon för tillfället, så det kanske blir att ligga på hjul idag.

I eftermiddag, kväll och natt blir det datamaskinsjobb…

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jobbar på

  1. mickech skriver:

    Nu börjar jag bli nyfiken vad det är för projekt som du håller på med ?
    Snart dags att berätta kanske?

Kommentarer är stängda.