Löpintervaller med bra fart

Nu har vi precis betat av ett fint löppass på en grusväg här i Tönsberg. 10 * 1000 m med 1 min vila. Bröderna Aukland sprang fort, men framförallt imponerade Simen Östensen. Han verkar vara bra på allt.

Jag gjorde mitt bästa löppass för året och sprang bra. Bland annat förnedrade jag Jerry Ahrlin. Han är en kul kille som skojar dygnet runt.

Bilden nedan är på Anders Aukland.

20130730-105630.jpg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 svar på Löpintervaller med bra fart

 1. kenny skriver:

  vad höll folket för tempo Erik?

  • Erik Wickström skriver:

   Anders Aukland och Simen Östensen var bäst och snittade ungefär 3.07 min. Jörgen Aukland några sekunder efter dom. Jag snittade 3.17 min (jag fick med andra ord ca 50 s vila istället för 1 min). De övriga var efter mig.

   Men på rullskidåkningen, som är mer relevant för vintern, hade jag det betydligt tuffare…

Kommentarer är stängda.