Omslagsfotograf

Vanligtvis har jag bara en lämning på tisdagar, men idag blev det två. Först lämnade jag Astrid på dagis vid kl 08.15, sedan lämnade vi Vasalöparen till tryck strax efter lunch. Jag har ett jobb som jag uppskattar varje dag, året runt, men just att korrekturläsa texter non-stop i flera timmar för att hitta små språkfel tillhör inte de mest spännande arbetsuppgifterna. Det är texter som jag redan läst flera gånger tidigare, men alltid hittar man nya smågrejer samma dag som blaskan går i tryck.

Hantverksarbete är inte min starka sida, men jag börjar bli sugen på att få tillbaka mitt kontor i hemmet. Vi har bytt fönster och passar i samma veva på att göra i ordning väggar och tak. Ida är arbetsledare.

Hantverksarbete är inte min starka sida, men jag börjar bli sugen på att få tillbaka mitt kontor i hemmet. Vi har bytt fönster och passar i samma veva på att göra i ordning väggar och tak. Ida är arbetsledare.

För första gången i mitt liv är det jag som jag tagit omslagsfotot. Det känns faktiskt lite mäktigt att vår lille Nikon D90 får vara med om något sådant. Jag är stolt!

Vasalöparen ges ut fyra gånger per år och många gånger går Ida och jag ut och äter för att fira när den har gått i tryck, eftersom jag ofta suttit inlåst i ett rum framför en datamaskin ett par veckor i samband med detta (förutom textskrivande blir det ofta cirka 500-600 mejl per nummer för att rådda ihop allt redaktörsarbete). Ikväll blir det dock ommålning av kontoret istället för Amaronevin och oxfilé. Min mor ska leka med Astrid nån timme medan vi gör råsponten vit och fräsch. Sedan fattas bara en tapet i form av en världskarta på ena väggen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.