”VM” i sprint på SkiErg 8-10 november

image0028-10 november avgörs det inofficiella sprint-VM på SkiErg. Jag tänkte vara med, det kan alla som har tillgång till en SkiErg. Men det är bara 1000 meter så där har jag inte mycket att säga till om. En est vann förra året på galna 3:05.1. Jag längtar till att de ska börja köra VM på halvmaran också!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till ”VM” i sprint på SkiErg 8-10 november

 1. Mattias skriver:

  Han hade säkert manipulerat maskien 🙂

 2. Martin skriver:

  man mailar in sitt resultat? eller är alla dessa skiergs uppkopplade på nåt sätt? jag fundrar på hur man säkerställer sanningen i resultaten de får in?

  • Erik Wickström skriver:

   SkiErgen spottar ur sig en kod på 25 tecken efter man har dragit som man skriver in på nätet. Så det är faktiskt ganska svårt att fuska så länge man inte tar hem några polare och kör 1000 m i stafettform 🙂

Kommentarer är stängda.