Thor Kruse på besök

Thor Kruse är jäkligt stakstark och klippte 100 m SkiErg efter passet på 17,7. Men i uppförsbacken från Backabo mot Sjömarken lyckades jag ställa av honom.

Thor Kruse är väldigt staksnabb och klippte 100 m SkiErg efter passet på 17,7. Men i uppförsbacken från Backabo mot Sjömarken lyckades jag ställa av honom trots trögare hjul.

Framtiden bäste danske långloppsåkare var på besök igår för en rullskidstur på tre mil med efterföljande lunch. Thor Kruse har mästerskapsmedaljer på cykel och körde igår sitt livs 15:e rullskidspass. Han började åka längdskidor förra året som 36-åring och siktar på topp 100 år 2017. Eller var det en hemlis Thor?

Det var en mycket trevlig tur och vi hann med att både diskutera träningsupplägg, barnuppfostran och styvhet på stavar. Vi kommer bra överens. När Thor inte umgås med sin familj eller ligger på över 90 procent av maxpuls så jobbar han som VD för klädföretaget Colour Wear, som han varit med och grundat. I mars kommer han också att lansera cykelklädmärken Void.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.