Ulricehamns IF:s KM 2014 the story

Mysig förmiddagsåkning

Mysig förmiddagsåkning. Det tyska pannbandet var en Vasaloppsvinst.

Resultat Ulricehamns IF:s KM 2014 finns här.

Igår tog jag äntligen mina första skidtag sedan Vasaloppet. Det blev 1,5 h mycket lugnt med fäste i solen på förmiddagen och efter lunch med Marcus Wadell, Linus Davidsson och Micael Elmblad, snack med Anton Järnberg på Team Sportia och datajobb resten av eftermiddagen i Ulricehamn blev det sedan 45 min skidåkning igen på kvällen. Varav 17.47 minuter med fullt blås i form av KM 7 km K individuell start.

Vi körde 5 varv på en 1,4 km-slinga och i vanlig ordning låg jag inte så bra till i början. Martin Gotting startade 30 s bakom och hade tagit in lite efter första varvet, medan jag körde ungefär jämnt med Jesper Nilsson som startade 30 s före. Jesper tog jag in på och körde så småningom förbi. Men Gotting var en hård nöt att knäcka och inte förrän varv 4 kände jag att läget var under kontroll. I mål skilde det 10 s. Alla vi tre stakade utan fästvalla.

Tack Ulricehamns IF för en trevlig tävling och en trevlig fikastund efteråt!

Lassalyckan, som skidstadion i Ulricehamn heter

Lassalyckan, som skidstadion i Ulricehamn heter

KM avgjordes på en 1,4 km-slinga, men med fulskidor och lite vilja kunde man åka hela elljusspåret

KM avgjordes på en 1,4 km-slinga, men med fulskidor och lite vilja kunde man åka hela elljusspåret

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i tävling (sedan juli 2012), Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.