BL-loppet ikväll

Frukosten fixar vi själva, lunch och middag äter vi ofta någon annanstans.

Frukosten fixar vi själva i huset där vi bor. Lunch och middag äter vi ofta någon annanstans.

Huset vi bor på ligger på en fin gård

Huset vi bor i ligger på en fin gård

Idag har gruppen delat på sig lite grann rent träningsmässigt. Snygge-Marcus och jag ska springa löptävlingen BL-loppet i Näsviken ikväll, 8 km asfalt/grus/stig. De andra ska istället löpa 2 h lugnt ikväll.

Därefter åkte Marcus och jag rullskidor 1,5 h lugnt (han F, jag K) på förmiddagen när Brink, Ottosson och Byström åkte 2,5 h klassiskt. Jag använde benen pga löpningen ikväll. Jag blir lite stum i benen av att bara staka.

Min löpform har inte varit som den borde senaste tiden. Skador har gjort sig påminda och rundorna har inte blivit så många. Steget är inte som i maj och juni. Idag känns åtminstone skadorna bra, så jag lär åtminstone kunna ta ut mig bra!

UIF-klädd på förmiddagen. Ikväll blir SOK Knallens kläder.

UIF-klädd på förmiddagen. Ikväll blir min löpklubb SOK Knallens kläder.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till BL-loppet ikväll

  1. Mikael Ragneheim skriver:

    Fint med knallekläder. 🙂

Kommentarer är stängda.