Föreläsare på Skandinaviska Idrottsmässan

Skandinaviska idrottmässan logo
Sista helgen i augusti ska jag ge några föreläsningar inför storpublik, på Skandinaviska Idrottsmässan i Malmö. Det är en ny mässa som på sikt satsar på att bli idrottens svar på bokmässan i Göteborg och politikerveckan i Almedalen.

Bland övriga föreläsare finns bland annat fotbollkillen Erik Hamrén, hockeytjejen Kim Martin, handbollspojken Bengt Johansson, skidgrabben Torgny Mogren, muskelknutten Magnus Samuelsson, längdhopparen Mattias Sunnerborn och cykelekvilibristen Roberto Vacchi.

Jag befinner mig med andra ord i fint sällskap och det känns jätteroligt att bli inbjuden. Nu gäller det bara att göra ett bra jobb! Jag kommer att två föreläsningar på 1,5 timme, ena dagen om Vasaloppsträning och andra dagen om förberedelser inför En Svensk Klassiker.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.