Ny upplaga av skidboken och skiddag på Intersport

Omslag boken Längdskidåkning för dig

Omslag boken Längdskidåkning för dig

Första upplagan av den kritikerrosade boken ”Längskidåkning för dig” sålde slut och de nya böckerna har nu kommit.

Till den andra upplagan är i stort sett inget förändrat. För dig som inte har den populära ”skidbibeln” finns den att köpa på www.skidboken.se. Boken innehåller det mesta du behöver veta om längdskidåkning, med kapitel om teknik, valla, utrustning, träning, Vasaloppsförberedelser, träningsprogram med mera. På DVD:n hittar du bland annat filmer om teknik, valla, hur man tränar på en stakmaskin och hur man kapar stavar.

Jag kommer att stå med min roll-up och sälja böcker på Intersport Borås Citys skiddag i morgon lördag fram till kl 11.15, då jag måste dra för att komma i tid till min systerdotters dop i Brämhults kyrka.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.