Startnummer 20

AXA Ski Marathon loggaJag startar med med nummer 20 i dagens AXA Ski Marathon i Orsa Grönklitt. Det är ungefär så jag är seedad, så blir jag topp 20 har jag gjort ett bra lopp. Särskilt med tanke på att det även finns flera vassa åkare med högre startnummer än mig, som exempelvis Patrik ”Packe” Karlsson från Örebro (dock bäst i skejt), Joakim Engström som blivit 20:e man i Vasaloppet, tidigare världscupsprintern Patrik Johansson, juniormästaren Gabriel Thorn och SK Bores Oscar Persson (17:e i Vasan i vintras). Startlistan finns här och Live-resultat kommer att finnas här.

Förutom mitt eget lopp har jag stora förväntningar på att vi i Ulricehamns IF ska prestera bra i klubbtävlingen. Kul att långloppscupen har en sådan!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Startnummer 20

  1. Göran Dahlen skriver:

    Bra där , Erik!

Kommentarsfältet är stängt.