Inget Norge i helgen

Jag, Rickard och Snickarn. Foto: Z.

Jag, Rickard och Snickarn. Foto: Z.

I helgen var det tänkt att Ida, jag och barnen skulle åka till våra vänner Anna och Harald i Norge, som precis blivit föräldrar till Maren. Vi ses bara ungefär en gång per år, men vi trivs bra ihop och denna gång hade det varit extra kul då de två blivit tre.

Jag lärde känna Anna från Michigan och Harald från Eidsvoll under studietiden i USA och både springer och åker skidor. Anna blev All American (topp 10 på colllegefinalerna NCAA) och Harald har kutat först i mål på Ultrabirken.

Denna helg blev det tyvärr inget Norge eftersom Maj hade feber, vilket känns jättetrist. Istället kör vi en lugn helg hos svärföräldrarna i Aplared. Jag tog en omväg dit ut igår och klämde 7 mil i sadeln med Z, Rickard och Snickarn.

Svär en månskensbonde och har ett gäng kor som Astrid gillar att mata. Astrid har ganska intressant fantasi och igår sade hon "När jag var mammako kissade jag i ladugården och morfar gav mig mat med högaffeln".

Svärfar är månskensbonde och har ett gäng kor som Astrid gillar att mata. Igår sade Astrid att ”När jag var mammako kissade jag i ladugården och morfar gav mig mat med högaffeln”. Såpass.

Svärfar grejar alltid på gården hela helgerna. Vad han egentligen gör är dock ganska oklart, men han har gått om byggnader och maskiner.

Svärfar brukar greja på gården hela helgerna. Vad han egentligen gör är ganska oklart, men han har gott om byggnader och maskiner.

Ida stack minsann ut och gick/sprang med Maj igår. Då passade Astrid och jag på att hänga lite vid vår stuga (som ligger ca 2 km från Idas föräldrar) och premiärpaddlade kanot. Bilden visar vår stuga.

Astrid och jag hängde lite vid vår stuga igår (som ligger ca 2 km från Idas föräldrar) och premiärpaddlade kanot. Bilden visar vår stuga med huvudbyggnaden i mitten. Båthus till vänster och lillstuga/förråd/vedbod till höger. Det finns en del att göra där med verktygslådan, men vi brukar mest fokusera på att bara vara där. I år måste vi dock fixa med avloppet.

Fusk med nät?

Fusk med nät?

Om några veckor ska trekammarbrunnen grävas ner.

Om några veckor ska trekammarbrunnen grävas ner.

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Cykel, Hus, Träning och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.