Intervjuad i Marathon Skier

Visst kan ni finska? Jag har blivit intervjuad i det senaste numret av tidningen Marathon Skier, som skriver om långlopp på skidor runt om i världen. Tidningen finns digitalt både på finska och engelska. Den engelska versionen av det nya numret dröjer lite och jag kan inte finska. Men jag håller tummarna för att journalisten Teemu Virtanen inte har skrivit allt för mycket tokigheter utifrån intervjun han gjorde med mig. Johanna Tuuf kanske kan hjälpa mig.

Marathon Skier nummer 1 år 2015

Marathon Skier nummer 1 år 2015

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Bild | Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Intervjuad i Marathon Skier

 1. Kenneth skriver:

  Du behöver inte oroa dig

 2. J. Puma skriver:

  Sista frågan översatt med hjälp av internets:
  – Vad anser du om Nilendeltat?
  – Helt klart ett av mina favoritdeltor! Det skänker välbehövlig fukt och därmed grönska till ett i annat förhållandevis torrt område. Har sprungit i dess absoluta närhet ett flertal gånger under Keops maraton. På senare år har även Kongoflodens mynning fångat mitt intresse. Likt ett blått pärlband spränger det fram genom en annars svårforcerad djungel. Har även hört att det finns gorillor där, sånt gillar jag!

  Känns inte seriöst varken från reporterns eller din sida. Vad är det för tidning egentligen?

Kommentarsfältet är stängt.